Bestellen en bezorgen

Winkelen bij Dinkelberg kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Om uw bestelling te kunnen verwerken, vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Heeft u al een account bij Dinkelberg? Log dan eenvoudig in met uw e-mailadres en wachtwoord en u hoeft uw gegevens niet opnieuw in te voeren. Wanneer u voor het eerst een aankoop doet, wordt er automatisch een account aangemaakt als u uw gegevens invoert. Dit is erg gemakkelijk bij eventuele volgende aankopen. 

U betaalt vervolgens veilig via iDEAL, Bancontact, Giropay of SOFORT Banking. Uw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. In en rondom Deventer levert de fietskoerier uw bestelling.  

Daarbuiten maken wij gebruik van PostNL. Voor het bezorgen onder €75.00 rekenen wij een bijdrage van €5,00 per bestelling. Uiteraard kunt u uw bestelling ook ophalen via click & collect in de winkel. Ook kunt u gebruik maken onze terugbezorgservice van uw schoenreparatie in samenwerking met de fietskoerier.

Levertijd

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar vanuit een van onze winkels. De levertijd is gemiddeld 1 tot 3 dagen, afhankelijk van de bezorging via PostNL. U ontvangt van ons een track & trace code per e-mail om uw bestelling te volgen zodra deze aangemeld is.