Ruilen en/of retourneren

Geen probleem! Bijna alle aankopen via de webshop kunnen geretourneerd of geruild worden. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering ongebruikt en met originele verpakking retour sturen. De kosten voor het retour zenden komen voor rekening van de klant. Je kunt de artikelen ook in onze winkels in Deventer of Gorssel omruilen of terugbrengen. Vergeet niet uw kassabon mee te nemen of sturen.

Om geretourneerde artikelen te kunnen wederverkopen dienen deze onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking teruggebracht te worden. Indien een product of de originele bijbehorende verpakking beschadigd is, of als deze ontbreekt, kunnen wij er voor kiezen het product deels te vergoeden. Schrijf geen tekst op de verpakking.

Stuur ons een mail naar webshop@dinkelbergschoenen.nl met de volgende informatie:

- Je naam, mailadres, telefoonnummer
- Het artikel (+ kleur en maat) dat retour komt.
- Of maak gebruik van onze retourformulier

Uitgesloten van retournering zijn:

- Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd.
- Artikelen welke zich niet meer in de originele staat bevinden en/of incompleet zijn, hiertoe behoort óók originele verpakking.
- Artikelen die gebruikssporen bevatten.

Dinkelberg Schoenen behoudt het recht om geretourneerde producten, slechts gedeeltelijk van het factuur bedrag te crediteren wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is. Ons retourneringsproces in het kort: Kom (binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling) langs in één van onze winkels in Deventer of Gorssel. Bent u niet in de gelegenheid, bel dan tijdens openingstijden, binnen 14 dagen met onze winkel in Deventer: 0570-614166.


Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde artikelen in de winkel, kunt u deze direct omruilen. Indien u geen vervangend artikel wenst, betalen wij u het volledige bedrag direct terug of storten wij deze op een door u aangegeven bankrekening. Wil je een andere maat, kleur of product? Dan mag dat natuurlijk ook!

Bij de geleverde schoenen zit een Retourformulier welke u ingevuld dient te mee te sturen tezamen met de geretourneerde artikelen. Hier kunt u het formulier ook downloaden.